Westkapelseweg 24
4374BB
ZOUTELANDE
tel. 0118-561621

Zaterdag 1 oktober 13:00 stond de 2de competitie wedstrijd weer op tegen de De Meeuwen.

De vorige bekerwedstrijd speelde wij hier 0-0 tegen dus dit zou weer een spannende pot worden.

Zo kwam de trainer weer met de benodigde instructies voor de spelers om hier de maximale punten mee naar huis te nemen. Er stond zoals gewoonlijk een flinke wind op het veld bij De Meeuwen, maar dat mocht natuurlijk de pret niet bederven.

Toen we begonnen wisten we natuurlijk hoe de tegenstander zou gaan spelen dus hier konden we mooi op inspelen. We begonnen de wedstrijd goed, rustig spel en de verplaatsing van de bal van links naar rechts. Wachtend op het moment waardoor wij er uit konden gaan voetballen, en dit gebeurde ook. Wouter Verduijn werd diep gestuurd met een mooie bal. Hierdoor stond hij gelijk 1 op 1 met de keeper. Hij hield zijn hoofd koel en schoot de bal met zijn buitenkant van zijn schoen zo de goal in. 0-1

Meeuwen kwam er soms ook gevaarlijk uit. Maar die wisten hem niet de goal in te krijgen, omdat Niels op goal stond die de ballen wel wist tegen te houden
Net voor rust wist Jord een goede pass te geven op Cas waardoor hij door kon lopen. Cas gaf op dat moment een perfecte panna bij zijn tegenstander waardoor hij 1 op 1 kwam met de keeper en hem ook langs de keeper wist te schuiven. 0-2

In de 2 helft kregen wij nog een paar kansen op de 0-3 maar dat mocht deze wedstrijd helaas niet baten... We moesten genoegen nemen met een 0-2 overwinning wat natuurlijk ook niet verkeerd is. De 3 punten gingen weer mee naar Oostkapelle na een mooie overwinning.