Spoorstraat 84
4388BS
OOST-SOUBURG
tel. 0118-462384

Na de bekernederlaag van vorige week tegen Arnemuiden stond nu RCS 2 op het programma voor de competitie. Afgelopen jaar een lastige tegenstander gebleken. We wisten dus dat we alles moesten geven om de 3 punten mee te nemen naar Oostkapelle/Domburg.

We startten met Stijn op de goal. De achterlinie bestond uit Hugo, Leon, Job en Daimen. Op het middenveld begonnen Wouter, Sebas en Goos, met daarvoor Jarno, Jord en Cas. De 5 kersverse wissels waren Robin, Timo, Rick, Mark en Jeffrey.

Rond een uur of half 1 floot de scheids voor het eerst op zijn fluit om de wedstrijd in Souburg te starten. Op een wat hobbelig veld speelden we een nogal chaotische eerste helft. Na ongeveer 35 minuten staat Cas oog in oog met de keeper van RCS. En zoals we hem kennen gaat hij natuurlijk voor het lopje. Met een mooie goal kwamen we op 1-0 voorsprong….. Althans, dat dachten we dan. Na overleg tussen de scheidsrechter en de grensrechter van RCS werd de goal van Cas toch terug gefloten om een wat bijzondere reden. Hoezo het doelpunt nou niet telde was niet erg duidelijk en dat zorgde voor een beetje ophef net voor de rust. Onterecht gingen we met een tussenstand van 0-0 de kleedkamer in om een kopje thee te drinken en even bij te komen.

In de rust verliet Goos het veld en zijn vervanger was Rick. Vol goede moed gingen we de tweede helft in om dan alsnog de 0-1 op het scorebord te krijgen. Het was hard werken vandaag, maar daar waren we al op voorbereid.

Na 65 minuten verlaat ook Sebas het veld. Na een kleine aanpassing in de opstelling komt Hugo op het middenveld te spelen en speelt Jeffrey de wedstrijd uit op de linksback positie. In de 73e minuut krijgt RCS een corner en daaruit weten ze te scoren met een naar de grond gekopte bal waar zowel Jeffrey als Stijn niet meer bij kunnen.

Met nog een kwartier op de klok kwam als laatste wissel ook Timo van de bank om Jarno te vervangen. Na nog een aantal gevaarlijke kansen in de laatste minuten wisten we het niet voor elkaar te krijgen om nog een punt uit de strijd te slepen. En zo eindigde de wedstrijd, waarin we ons een beetje ondergedaan voelden in een 1-0 verlies.

Snel vergeten en op naar volgende week. Dan hebben we EBOH 2 op bezoek in Oostkapelle.
Het verslag van die wedstrijd krijgt u van onze Cas. Tot volgende week!