Nieuwstraat 65 A
4493BA
KAMPERLAND
tel. 0113-372010

Zonder Jo, Arie en Elvera (tesamen goed voor 14 doelpuntjes tot nu toe) vertrekken we naar Kamperland. Wel zijn Inge en Maud als extra passagiers ingestapt. Dus genoeg speelsters vandaag.  Als Jo en Arie er niet bij zijn dan moeten andere dames gaan scoren vinden we. Met Maudje als spits beginnen we onder een heerlijk lente achtig temperatuurtje aan de wedstrijd. En dat is voor onze vaste vlagger Patrick ook wel weer eens lekker. Hij gedijt immers het beste bij temperaturen van vijftien graden of meer. Dat geploeter in de regen is hij al lang beu. Hij ging vlaggen omdat zijn twee dochters in ons team zaten maar inmiddels is hij de “designated survivor” van de Sminkies. Gelukkig maar “Petje” dat je nog will vlaggen!

Bevelanders mist ook een paar vaste krachten horen we, dus we gaan eens zien hoe het af gaat lopen vanmiddag. We spelen op het eerste veld, op kunstgras.
We zijn nog niet zo heel lang bezig met de wedstrijd als tot ieders verbazing Simoontje een afgeslagen corner op haar  pantoffel neemt en achter de verbouwereerde keeper plaatst. Wat een begin van de wedstrijd. De grijns op Simone haar gezicht bleef nog zeker 15 minuten staan.

We zijn de bovenliggende partij en lanceren enkele goede aanvallen maar weten niet te scoren. Totdat Celeste na 30 minuten een doelpunt scoort! Bevelanders heeft een aantal behendige en snelle voorhoedespeelsters die onze verdedigsters aan het werk houden. Het blijft oppassen voor counters want een aantal keren stomen zij gevaarlijk op richting Tessa. Gelukkig houdt routinier Inge iedereen achterin alert zodat we met een 2-0 voorsprong de kleedkamer opzoeken voor de rust.

in de tweede helft doet Lisa nog 15 minuten mee voordat zij eerder weg moet. En net als we haar willen wisselen scoort zij ook een doelpuntje. Dat is lekker afscheid nemen Lisa! Met nog één wissel op de bank en een hyperventilerende Mirre daarnaast gaan we verder. Ook is inmiddels onze sponsor Jan Willem ons komen aanmoedigen, dus we doen nog meer ons best.

De krachten bij onze tegenstandsters vloeien weg en wij zetten nog meer druk. Uit een corner scoort Sarah de 4-0. Julia profiteert van de steeds grotere ruimtes, op het middenveld weet zij steeds vrij te lopen. Zij beloont haar zelf met een doelpunt, de 5e voor ons al. Tien minuten voor tijd scoren we een eigen goal dankzij druk van de voorhoede van Bevelanders. Maar het slotoffensief is voor ons en Inge en Sarah scoren allebei een doelpunt.

Eindstand 1-7 en dat hadden we van te voren niet verwacht. Wel was het te merken dat hun vaste keepster er niet bij was maar vandaag hebben we zeker een paar hele mooie, onhoudbare doelpunten gescoord.

Ook heel erg leuk voor jullie trainers is dat we steeds meer dingen in het veld terug zien waar we haast wekelijks op trainen. Steekballen, elkaar goed aanspelen, de ingooi die steeds beter gaat. Kortom: Genieten.

Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd en daarna gaan we uit eten bij Anno Nu en een dansje doen bij Tram. Het gerucht gaat dat jullie trainers al aan het oefenen zijn op hun shuffle pasjes.