Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Op 5 november stonde de wedstrijd tegen EBOH 2 op het programma. Voor veel spelers van ons was dit een onbekende tegenstander. De ploeg uit Dordrecht had een valse start in de competitie gemaakt en had uit de 4 voorgaande wedstrijden 0 punten gepakt. Zij waren dus extra gebrand om tegen ons de volle 3 punten mee te nemen naar Dordrecht.

De opstelling van SVOD'22:

Martin

Daimen                                            Leon                              Job                                                 Jidde

Sebas                                             Maikel

Mats

Jarno                                                                  Jord                                                                     Cas

Wissels: Thomas, Rick, Goos en Timo

De openingsfase was van beide kanten rommelig en er werd weinig gecreëerd. Na 8 minuten kwam er een snelle uitbraak van EBOH waarna de rechtsbuiten de bal onberispelijk achter Martin schoot. SVOD'22 liet het hier niet bij zitten en kreeg nog geen 10 minuten later een penalty. Sebas ging achter de bal staan maar schoot deze met te weinig overtuiging op de goal waardoor de keeper hem tegen kon houden. 3 minuten later lag de bal alsnog achter de keeper van EBOH. Cas kreeg de bal voor zijn voeten en wist hem over de keeper heen te schieten.

Na een periode van weinig kansen was daar in 1 keer een doelpunt voor SVOD'22, tenminste daar

ging iedereen aan de kant van SVOD'22 vanuit. Echter werd deze goal afgekeurd door vermeend buitenspel... Hier heeft de thuisploeg nog steeds zijn twijfels over.

Na rust bleef Jarno achter in de kleedkamer en was Thomas zijn vervanger. Uitgerekend de invaller leverde een geweldige voorzet af bij Rick die als een duveltje uit het doosje de bal binnen kon tikken. De voorsprong voor de thuisploeg was van korte duur. In een tijdsbestek van 3 minuten keek SVOD'22 alweer tegen een achterstand aan. Door gebrek aan concentratie achterin kon EBOH makkelijk profiteren en zo in korte tijd 2 keer scoren.

In de 75e minuut was het weer Thomas die de bal bij Mats kreeg en geen seconde twijfelde en zo de gelijkmaker binnen schoot. Helaas was dit weer van korte duur want in de 81e minuut maakte EBOH de 3-4 wat tevens ook de eindstand was. Dit waren voor EBOH de eerste 3 punten van het seizoen.