Jidde              Maikel

Jeffrey     Job      Leon     Timo

Martin

Wissels : Robin, Jay en Pim

Zaterdag 11 februari mochten we het gaan opnemen tegen de Nummer 10, Meeuwen 2. Na de  uitlopen van de partij voor ons mochten we eindelijk het veld op. Na 2 zeges de afgelopen weken wouden we deze reeks graag doorzetten want de volgende wedstrijd is de koploper MZC en willen hier druk ophouden.

De eerste helft begon rustig met wat kleine kansen van beide ploegen maar na een kwartier spelen gaat het fout achterin in de verdediging , er werd niet getwijfeld bij  meeuwen en strafde dit meteen af 0-1. Net voor rust komt meeuwen ook met de 0-2. Een Corner wordt door niemand geraakt en bij de 2de paal wil job de bal wegwerken maar omdat die met zijn gezicht de goal in kijkt loopt die hem per ongeluk binnen.

De tweede helft  was er nog alles mogelijk zeker om dat we dit seizoen al vaker van een achterstand terug zijn gekomen. Al na 6 minuten is het weer raak voor meeuwen 0-3. Nog geen 3 minuten later is het na een goede aanval van SVOD raak vial een voorzet van Jidde die wordt binnen gekopt door Rick 1-3. In de 60ste minuut krijgt SVOD weer en aanval, dit keer stoomt Mark op  via de zijkant en geeft de bal aan Jord. Die twijfelt niet en rond keurig af 2-3. In de 68ste  minuut komt Jay erin voor Jidde. Niet veel later krijgt Rick een enorme kans op de 3-3 helaas schiet rick deze net langs de paal. De laatste 10 minuten zijn ingegaan en willen alles of niet te gaan spelen. Met 2 nieuwe spelers Robin en Pim willen we de druk gaan opvoeren  dit is maar van korte duur want via een Corner wordt de bal bij de eerste paal verlengd en bij de 2de paal ingekopt 2-4. En 5 minuten later is het weer raak via een vrije trap vanaf rechts wordt deze ook bij de tweede paal ingetikt 2-5. Binnen en minuut is het weer raak SVOD via een lange bal van Léon wordt deze binnen gekopt door Jarno 3-5. Einde!

Dit spijtig want we hadden hier belangrijke punten kunnen pakken en aansluiting bij de top want de rest van de concurrenten winnen wel.

Gelukkig hebben we nu 2 weken de tijd om ons optimaal voor te bereiden op MZC en nog mee te gaan strijden voor de bovenste plek.