Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Op zaterdag 27 januari stond de eerste wedstrijd van de 2e competitiehelft op het programma tegen de meiden van Kapelle. Een beduchte tegenstander waartegen we eerder nipt gewonnen hadden.

Omdat Kapelle met 10 speelsters aantrad, speelden we 9 tegen 9. Dit betekende voor ons helaas 5 wisselspeelsters. Daarnaast moest het grote veld verkleind moest worden tot aan de 16 meter gebieden. Gelukkig voor de leiders beschikken we sinds kort over karretjes om de grote zware goals te verplaatsen naar de 16 meter lijn.

We schoten goed uit de startblokken met een mooi afstandsschot van Anouk van Straten: 1-0. Vrij snel scoorde Kapelle de gelijkmaker door eveneens een fraai afstandsschot. De meiden wisten gelukkig weer snel de draad weer op te pakken en op voorsprong te komen door een fenomenaal afstandsschot van Anouk Verhage. De voorsprong werd in de 1e helft uitgebreid door Meike Horstink en wederom Anouk Verhage. Ruststand 4-1.

In de 2e helft konden we de voorsprong uitbreiden naar 8-1 met doelpunten van Meike Horstink, Zoë Bouwman, Esmee Hogeweg en Anouk Verhage. Anouk Verhage bekroonde haar goede wedstrijd hiermee met een fantastische hattrick.

Met deze ruime overwinning zijn we de 2e competitiehelft zeer goed begonnen.