Kapelle komt gelijk bij ons doel, maar wordt geblokt.
Bij 2 minuten eerste schot op doel van Kapelle, maar nog niet tussen de palen.

Vrije trap voor ons in 4e minuut van afstand, recht op keeper

In de 8e minuut schiet rowen vd zijlijn op ravi, die hem netjes intikt. 0-1

Er wordt vanuit verdediging en middenveld goed samen gespeeld en paar keer kan er op doel worden geschoten, maar nog niet raak.

Wanneer Kapelle 2x op ons doel schiet, houdt suren de bal netjes tegen.

In de time out breekt de zon door en we gaan weer lekker verder.
Er wordt goed samengespeeld, het balbezit is dan ook vooral voor ons.
Ineens heeft Thomas de ruimte om poeier op doel te geven, maar die houdt keeper netjes tegen.
Snel daarna heeft Sem kans om te schieten en doet dat netjes maar schamt buitenkant paal.

Daarna paar keer de tegenstander die kansen heeft om te schieten, maar niet overtuigd.

En dan net voor de rust tikt Thomas hem in na samenspel en een dribbel van ravi. 0-2

In de 2e helft gaat Naod op doel als keeper.

De 2e helft beginnen we wat rommelig, maar ontstaan er toch ook wat kansen. Helaas geen overtuigende treffers.
En dan ineens de ruimte voor ravi om door te komen en die benut hij ook door de 0-3 in te schieten.

De time out geeft ons de mogelijkheid om even te herpakken en focussen.

Maar dan komt tot 4 keer toe de tegenstander voor ons doel en hebben we geluk dat hij steeds wordt naast getikt.
Maar dan is het de 5e keer wel raak. 1-3

We doen ons best om ons los te spelen wat uiteindelijk resulteert in 2 schoten op het doel, maar geen punten.

Allebei de teams zien nog kansen en mogelijkheden,  en daardoor wordt het nog even een wedstrijd waar doorgezet moet worden.
Uiteindelijk lukt het Kapelle niet om nog te scoren en kunnen wij de 3 punten mee naar huis nemen.

Lekker gespeeld door Thomas, Jord, Suren  Naod, Rowen,  Milan, Sem, Ravi, Justus en Gheza!