4532ET
TERNEUZEN
tel. 0115-648777

Zaterdag 11 november uit tegen Terneuzense Boys

Met 1 wisselspeler beginnen we gelijkwaardig de 1e helft. Er zijn over en weer kansen voor beide teams. Surèn op het doel heeft het niet moeilijk gehad. Het blijft 0-0

2e helft

Justes maakt zijn debuut op het doel was wennen voor hem maar hij vond het echt leuk. Team ging beter lopen en de druk opgevoerd. Na een hoge bal van rowen komt de bal bij Surèn terecht. Hij wilde schieten maar lukte maar half de bal rolde als nog het net in 0-1. Dat gaf ze moed. Na weer mooi aanval wordt het 0-2 op naam van Ravi. Er wordt lekker gespeelt en weer een aanval over rechts. Surèn geeft voor aan Rowen. Die schiet hem prachtig boven de keeper in het doel 0-3. Onze Boys blij. Er komt nog 1doelpunt op naam van Thomas maar helaas in eigen doel was niks aan te doen. 1-3.spannende 1e helft. En 2e helft keurig de overwinning gepakt. Nog een lekker zakje snoep. En op naar huis. Lekker gespeeld. Op naar de volgende