Roosjesweg 12
4357ED
DOMBURG
tel. 0118-582236

Na de uitschakeling in de beker mochten we in Domburg aantreden voor de competitie tegen Wolfaartsdijk 3.

We beginnen de wedstrijd goed, en na een minuut of 5 profiteert Alex van een fout van de keeper en kan de 1-0 binnen tikken. Er volgen in no time nog 3 kansen, maar geen doelpunten (eenmaal stond de paal in de weg). Het lijkt een eenvoudige middag te worden voor SVOD4, maar langzaam kantelt de wedstrijd en worden we slordig. De afstanden tussen de linies worden te groot en Wolfaartsdijk voetbalt er makkelijk doorheen. De kansen die Wolfaartsdijk de eerste helft krijgt vliegen er ook in. Rusten met een onnodige 1-3 achterstand.

Met frisse moed starten we aan de 2de helft, maar het blijft slordig, met veel onrust aan de bal. Het is dat Imker alert reageert en een aantal keer goed pareert anders waren er ongetwijfeld meer ingevlogen. Ook aan de andere kant wilde de spaarzame mogelijkheden er niet in. Alex bracht de spanning nog enigszins terug met de 2-3, maar na een snelle uitbrak van Wolfaartsdijk is de marge weer 2. De wedstrijd wordt 5 minuten voor tijd op slot gegooid door een benutte penalty (2-5).

Conclusie van deze mooie voetbalmiddag. Onnodig verloren, maar wel terecht gezien het speelbeeld.