Bosweg 7
4383TV
VLISSINGEN
tel. 0118-466505

Vandaag de wedstrijd tegen GPC, Rowen, Suren, Jort, Ravi, Geza, Thomas, Naod oranje, Rofta, Nebro geel en Stan spelen mee.

Na een ruime overwinning vorige week, beloofd dit volgens de leiders een serieuze tegenstander te zijn.
We spelen de wedstrijd met een heerlijk zonnetje en perfecte temperatuur, op kunstgras.
Suren neemt plaats onder de lat.

Na 5 minuten goed spelen, valt dan toch de bal ineens in ons doel. Helaas blijven we daarna teveel op onze helft vastzitten en dan volgt ook niet veel later de 2-0

Na de time out zijn er wat wissels en verschuivingen in posities.

Suren houdt de bal een paar keer uit het doel.

Na een paar keer mooi overspel en bal veroveren en samenspel komen we meer op de andere helft.

We zijn blij dat we even pauze hebben om op adem te komen en onze keel te smeren

De 2e helft zijn we aangespoord om goed door te zetten en ons 1e doelpunt te scoren.
Tot de time out lijken we in balbezit te winnen, maar lukt het niet te scoren. Toch lijken er mogelijkheden te zijn.

We werken keihard en lossen verschillende schoten op het doel en dan net voor het eind fluitsignaal dropt Ravi de bal in het doel na goed werk van keeper, verdediging en middenveld!
Uiteindelijke knap eindresultaat! De tegenstander heeft 2e helft geen kans meer gehad te scoren!

We sluiten af met een bijna onberispelijke penaltyreeks!