Zandstraat 9
4561SB
HULST
tel. 0114-314273

Na een lange rit met goed werkende t-tags kwamen we mooi op tijd aan in Hulst voor de wedstrijd tegen HVV'24 JO11-1

Dit keer geen wissels door enkele afmeldingen dus de jongens moeten aan de bak. We spelen met Rowen, Suren, Thomas, Ravi, Jort, Géza, Justus en Senn.

De trainers hadden gelukkig extra tenue’s mee want HVV'24 speelt ook in blauw geel. SVOD'22 dus in zwartwit blauw tenue

Ff een goede warming up onder leiding van Ricardo en Joël en de wedstrijd kan beginnen.

1e helft

Begin is gelijk op,  na een paar minuten een schot van SVOD’22 op doel en nog een paar goede acties maar nog geen doelpunt. SVOD’22 blijft goed rondspelen.

Dan een goal van Justus na 8 min ; 1-0 !

Blijft SVOD’22 het spel maken, een mooie individuele actie van Ravi en de bal in de verre hoek - 2-0!

Dan kort daarna een schot op goal van Rowen en de rebound voor Ravi - 3-0 ! Nu gaat het snel.. Thomas schiet nog van afstand goed gepakt door de keeper van HVV’24.

Time out door hvv; SVOD’22 zet ff de puntjes op de i. Na de time out hetzelfde beeld; SVOD’22 valt aan HVV’24 verdedigt. Corner SVOD’22 keeper hvv heeft het druk!

Na een mooie voorzet van Geza weer een goal van Ravi- 4-0.

Dan na een mooie aanval een voorzet van Justus een mooie goal van Ravi in de 28e minuut het is 5-0. Nog een bal op de lat van Ravi uit een vrije trap hvv komt er niet meer uit .

Na een overtreding van SVOD’22 een mooie vrije trap van hvv over het doel getikt door onze keeper Suren,  toch nog iets te doen gehad. De corner wordt weggewerkt door SVOD’22 bijna rust; nog een schot van Senn net naast.

2e helft

De 2e helft  gaat eerst gelijk op maar na een fraaie actie van Rowen wordt het na 5 minuten 6-0 Bal over de keeper hoog in de goal. Dan na in dribbelen een goal van Rowen in de korte hoek 7-0 Het gaat nu hard.

Dan na een schot van Justus 8-0; de keeper van HVV’24  kan het ook allemaal niet meer tegenhouden.  Mooie goal van Ravi na een voorzet van Thomas het is nu 9-0

Dan na een mooie aanval van SVOD’22 scoort Rowen via de binnenkant paal de 10-0 !!

Schot van Jort naast . SVOD’22 gaat nog iets meer overspelen en na een mooie actie terugleggen door Ravi vanaf de achterlijn scoort Thomas hoog in doel de 11-0

12-0 door Ravi nu en SVOD’22 is los en gaat nu met hele mooie acties door- 13-0 door Rowen

De wedstrijd zit erop- lekker gevoetbald en het doelsaldo opgekrikt!!

De jongens genieten in de kantine van een welverdiende snoepzak en frietjes!