Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 4 32

Roosjesweg 12
4357ED
DOMBURG
tel. 0118-582236

Zaterdag 16 september traden de heren van SVOD 4 aan tegen Walcheren 5. Als deze wedstrijd werd
gewonnen zouden we door gaan in de beker. De omstandigheden waren prima, geen wind, lekker
zonnetje.

Al in de eerste minuut kwamen we 0-1 achter door een razendsnelle aanval van Walcheren. Kop op
en doorgaan, er waren immers nog 89 minuten te spelen. Al snel bleek dat dit Walcheren toch een
klasse beter was dan wij. Voor rust vielen ook nog de 0-2 en 0-3. Ook wij kregen nog een paar kansen
via Luuk die te lat raakte. 0-3 bleef uiteindelijk de ruststand. Na rust leek het wel alsof Walcheren wat
gas terugnam, echter wisten wij hiervan niet te profiteren. Nog een paar goede aanvallen vanuit
onze kant raakten dan ook niet het net. Walcheren wist uiteindelijk nog de 0-4 te maken waarmee de