Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Deze zonnige zaterdag spelen we de bekerwedstrijd tegen de vrouwen van MZC’11 2. Omdat we met blessures en afmeldingen te maken hebben was het lang rondbellen om een elftal op de been te krijgen. Gelukkig wil Maud meedoen en ook Inge is te porren om een helftje als laatste vrouw mee te spelen.

De deze eerste spelen we gewoon prima. We bieden de dames van MZC’11 goed partij en weten bovendien ook aardig te combineren. De bal blijft in de ploeg en op de bank klinkt regelmatig luid applaus gepaard met een “wat goooeeeedddd” als we weer iets moois zien op het veld. Wat een groot verschil met vorige week: Hoe is het mogelijk? Dat vragen wij ons genietend af.

De voorhoede van MCZ’11 stoomt een aantal keren naar voren. Maar de eerste helft is Tessa vastberaden om de nul te houden. Zij stort zich een paar keer met leeuwinnenmoed voor een instormende aanvalster. Terwijl wij denken dat we een tegendoelpunt gaan krijgen houdt Tess gewoon haar doel schoon!

Arianne scoort na 23 minuten de 1-0 uit een voorzet van Julia. Iedereen blij, het is ook nog eens terecht. We gaan ook met deze voorsprong rusten.

In de rust gaat Inge ons verlaten en dus gaat Arianne laatste vrouw spelen. Hierdoor kunnen we voorin minder druk zetten. De tweede helft is het een stuk lastiger voor ons en MZC’11 zet ons meer vast op eigen helft. Weer is het Tessa die een paar hele goede reddingen verricht maar uitendelijk kan ze een gelijkmaker niet voorkomen. En als MZC'11  in de 83e minuut ook nog de 1-2 scoort dan weten we dat het heel lastig gaat worden.

Wij persen er nog een slotoffensief uit en uit de allerlaatste corner schiet Indira de gelijkmaker binnen!
“Wat goooeddd Diertje!”. Daarna fluit de scheidsrechter af en gaan we penalty’s nemen.

Tja, de penalty serie was niet helemaal goed. Of beter gezegd helemaal niet goed. Alleen Lisa schiet haar pingel binnen en dus is het na drie pogingen al gedaan. Nou ja, we vinden het helemaal niet erg.

We hebben een leuke pot voetbal gespeeld en gelukkig ook nog eens stukken beter als afgelopen week. Iedereen heeft weer hard gewerkt maar zonder de rest te kort te doen: Tessa is met stip  “Man of the Match”

Maud en Inge: Leuk dat jullie mee deden en Arie bedankt voor de extra wasbeurt.

Volgende week weer een competitiewedstrijd tegen de Bevenlanders.