Noordeinde 5
4481BJ
KLOETINGE
tel. 0113-213173

Vandaag zouden we in eerst instantie om 13.15 moeten aantreden met hier onderstaande selectie om Kloetinge 2 van de mat te gaan spelen. Door vertraging van de arbiter startte de wedstrijd exact om 13.33.

Cas                        Sebastiaan                        Jord

Wouter                   Maarten                          Goos

Jerom               Job               Leon                Rick

Karim

Bank : Maikel, Jay en Timo

De vertraging heeft ons niet uit de concentratie gehaald. Het eerste half uur speelde we sterk met een aantal grote kansen die er wonder boven wonder niet in gingen. Deze kansen zaten hem vooral in mooie steekballen waardoor de voorhoede een aantal keer oog in oog met de doelman kwam. Kloetinge kwam er een enkele keer doorheen maar waren op deze momenten wel gevaarlijk. Na een bij vlagen voetballend goede eerste helft eindigde deze toch met een 0-0.

In de tweede helft startte we moeizaam en de eindpass wilde steeds net niet goed vallen. Tot in minuut 68 Maarten aan een geweldige solo begon waarbij hij 4/5 man passeerde en de bal koelbloedig en rustig in de hoek schoof. Eindelijk waren we van de 0 af. Dit zag je ook aan ons spel we gingen vrijer spelen. Vijf minuten later dus in minuut 73 viel Maarten na een botsing met de keeper op de grond. Hierdoor was de doelman van zijn goal af. Hier profiteerde Cas goed van en stiftte de bal over twee verdedigers en  de doelman precies in de linker bovenhoek, 0-2. Na de goal zag je dat de moed bij Kloetinge in de schoenen zakte en hun kopjes lieten hangen. De laatste 20 minuten waren wij ook niet meer scherp waardoor de einduitslag 0-2 blijft.

Hierdoor zet onze winstreeks voort en staan we nu op vijf. Volgende week zijn de Meeuwen aan de beurt.

Om een eerlijke volledig onafhankelijke keuze te maken om de pen door te geven heb ik aan een rad gedraaid. De winnaar hiervan is geworden… Jeffrey! Gefeliciteerd en succes met het stukje schrijven van volgende week.