Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Vandaag de derby tegen Serooskerke. We hadden iets recht te zetten na vorige week. Deze wedstrijd leeft natuurlijk bij iedereen, dus niemand hoefde meer scherp gezet te worden.
In de beker hebben we hier ook al tegen gespeeld en dit leverde een vrij gemakkelijke overwinning op.

Deze dag waren de verhoudingen anders. We begonnen wat slap en waren een aantal keer te laat in de duels. Vanaf de kant werd er druk gecoacht dat dit anders moest en wij uit moesten gaan van ons eigen spel. Toch resulteerde dit in een 0-1 achterstand in de 33e minuut. We gingen uiteindelijk ook met deze stand de rust in.
In de rust kwamen verse krachten Thomas en Rick het veld in. Zij vervingen Jarno en Mats. We kwamen een stuk beter uit de kleedkamer wat leidde tot een paar kansen.

Rond de 57e minuut nam Thomas een strakke corner waar de keeper net niet bij kon. Leon kon deze met een fantastische intikker binnenwerken. 1-1!
Dit was een goede meevaller. Vrijwel gelijk werd ook Jidde vervangen door zijn grote neef Maikel en kwam Jeffrey voor Sander de kater. Sander mocht nog opdraven bij het eerste en moest daar ook al snel invallen. We roken kansen om de overwinning te pakken, zij het niet dat de goal aan de andere kant viel. De speler van Serooskerke juichte alsof hij de Champions Leaque had gewonnen nadien. Dat gaf ons extra voer om er nog een schepje bovenop te doen. Dat leidde in de 84e minuut tot een geweldige goal van Leon. Met een perfecte borstaanname schoot hij hem onhoudbaar in de kruising. Leon schrok hier zelf overigens het meeste van. Hierna gingen we vol voor de overwinning. Jord gaf een werkelijke schitterende voorzet op Rick die hem perfect met zijn hoofd in de goal plaatste. 2-1 en een enorme vreugde uitbarsting tot gevolg. Nadien werd en nog wat tijdgerekt en een hele slimme gele kaart gepakt door de schrijver van dit stukje. Al met al een prima overwinning!