Vriendschappelijke wedstrijd - Website SVOD'22

Vriendschappelijke wedstrijd

Vriendschappelijke wedstrijd

Kapelle JO10-1

2 - 9

SVOD '22 JO10-1

Datum

8 april 2023 10:00

Accommodatie

Sportpark Het Groene Woud
Vroonlandseweg 53
4421BW
KAPELLE
tel. 0113-342247

Zaterdag 8 april spelen we een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Kapelle JO10-1.Dit team speelt één klasse hoger dan wij in de competitie. Géza, Jort, Naod, Milan, Ravi en Thomas spelen vandaag. Nebro en Rufta kunnen niet, we krijgen versterking van Stijn Pattenier van de JO8-1.

In de eerste minuten van de wedstrijd geeft Ravi een goede voorzet, Thomas staat vrij voor de goal en schiet de bal erin. 0-1! Vlak daarna scoort Kapelle de 1-1.We blijven sterk spelen,  we spelen de bal goed over, en er volgen nog 3 doelpunten (Stijn 1x en Ravi 2X).

Daarna helaas een verkeerde inschatting in de verdediging, ook keeper Naod kan het schot van Kapelle niet meer tegenhouden. Stand 2-4. Thomas maakt het snel daarna weer een doelpunt. Aan het eind van de eerste helft weet ook Jort nog te scoren met een hard schot van afstand! Ruststand 2-6!

De tweede helft zijn wij de sterkere partij, keeper Milan houdt alle ballen tegen. Ravi kan nog twee keer scoren. De laatste goal is prachtig, Stijn geeft een mooie voorzet en Thomas kopt de bal in. Eindstand 2-9.

We sluiten de wedstrijd dit keer niet af met de penalty’s, de voetbalvereniging Kapelle heeft  voetbalattracties staan. Een opblaasbaar voetbalgoal met gaten, voetbaldarten en een goal met een snelheidsmeter.

Wij kunnen hard schieten, het spel met de snelheidsmeter winnen wij.  Kapelle scoort goed in de voetbalgaten en weet ook meer punten te maken bij het voetbaldarten dan wij.

Het was gezellige zonnige morgen in Kapelle, een mooi potje voetbal gespeeld en een leuke afsluiting met de voetbalattracties.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!