Lange Blokweg 29
4301NW
ZIERIKZEE
tel. 0111-450236

De eerste helft ging gelijk op. Paar kansen voor ons, maar helaas naast geschoten door Boaz en Stef. En de kansen van MZC werden goed tegen gehouden door Marijn en door de verdedigers. Met 0-0 gaan we de rust in.

In de rust hadden we n plan gemaakt en dit werkte! Want in de eerste minuut van 2e helft geeft Stef de afgesproken pass op Jonah, hij rent de verdedigers van MZC eruit en maakt t ook af…. 0-1.
Na 5 min counter SVOD’22, Jonah wordt vastgehouden door verdediger. De vrije trap wordt snel genomen, maar helaas schoot Boaz tegen de keeper aan.
In de 20e min komt Boaz er voor Jonah in… hij krijt meteen een pass, rent en vecht zich tussen de 2 verdedigers door en makt de 0-2!!
Daarna hebben we nog een aantal kansen via Ben en Sven, maar helaas gingen deze er niet in. En aan de andere kant houdt Marijn ons op de been door een paar hele goeie reddingen.