De Aanloop 3
4335AS
MIDDELBURG
tel. 0118-624208

We speelden vandaag uit tegen Jong Ambon JO10. Mooi weer, maar wel een beetje koud. Zaak dus om lekker te bewegen. Mats was verhinderd, voor de rest waren we compleet. Na een lekkere warming-up van Joël begonnen we enthousiast aan de wedstrijd!

De eerste helft was dan ook heel spannend! Senn op het doel. Al snel kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Pim! Helaas ook snel een tegendoelpunt. We waren echt aan elkaar gewaagd. Met een 1-1 tussenstand gingen we de rust in.

Na de rust Lars op het doel. Helaas begon Jong Ambon net wat meer druk te zetten. Een doelpunt binnenkant paal, een lastige stuiterbal, we hadden net wat pech. Helaas liep de score uit naar 6-1.

Jammer, maar toch lekker gespeeld! Volgende week komt het vast goed!