4335AS
MIDDELBURG
tel. 0118-624208

Op zaterdagmorgen met een lekker herfstzonnetje vertrekken we met 14 spelers, onze twee leiders en een aantal supporters naar Middelburg.

De eerste goal van de wedstrijd krijgen we helaas tegen. Daarna was er een oplettende Stef, die voordat de keeper de bal uittrapte, zijn kans nam en de bal in het goal schoot. De ruststand is 1-1.

Net na de rust helaas een uitbraak van de Jong-Ambon, er kwam een hard schot waar ook keeper Niek geen antwoord meer op had

De tweede helft was spannend. We speelden goed over en de laatste 20 minuten van de wedstrijd waren we de sterkere partij. Met doelpunten van Fère, Ben en Sven eindigt de wedstrijd in 2-4!