Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Vandaag weer een jarige binnen ons team. Vorige week was het de jarige Joëlle die haar verjaardag opfleurde met maar liefst drie doelpunten. Vandaag is het Arianne die haar verjaardag kleur geeft met haar rol als laatste vrouw en leidster van onze defensie. Want samen met onze backs en keepster Tessa was onze laatste linie lastig te passeren vandaag. En daar ligt de basis van onze overwinning.

In het begin van de wedstrijd is Terneuzen feller maar later in de eerste helft kunnen wij meer druk gaan zetten. Na een half uur weet snelle Joëlle de 1-0 binnen te schieten. Als Terneuzen een fout maakt tijdens het uitverdedigen laat Julia haar voeten spreken en met een prachtige lob schiet ze de 2-0 binnen.

In de rust is het uitblazen want het is best een fysieke wedstrijd, we moeten veel strijd leveren vandaag. We gaan in de tweede helft oppassen voor een tegendoelpunt! Na rust gaan we verder waar we gebleven waren. Een paar mooie aanvallen later scoort Maudje zelfs de 3-0. We krijgen zeker nog kansen op een vierde doelpunt maar mede dankzij enkele goede reddingen van de doelvrouw van Terneuzen scoren we niet meer. In de laatste minuten van de wedstrijd krijgen we zelfs nog een (fraai) doelpunt tegen waardoor we met 3-1 winnen.

Vandaag een goed resultaat. Het kan nog steeds beter met meer rust aan de bal, passing, positionering en op het juiste moment schieten of juist niet schieten. Maar een kniesoor die hier op let, eerst genieten!
Als de trainingsopkomst zo goed blijft als afgelopen week dan gaat dat helemaal goed komen.

Naar horen zeggen bleef het nog lang onrustig in Grieps en Middelburg.