Biggekerksestraat 10
4371EZ
KOUDEKERKE
tel. 0118-552002

Zaterdagmorgen 16 september gingen we naar Koudekerke voor de wedtrijd tegen VCK JO11-1.
We waren met Justin, Senn, Sjoerd, Lars, James, Justus,Kay, Milan,Thijmen, Florian en Pim.

Een sterke tegenstander waar we tegen moesten voetballen.
Marcel was mee als leider deze dag, de opstelling werd gemaakt en Justus ging de 1e helft op doel.

Justus had nog nooit gekeept maar wilde dit best wel eens proberen.
Justus deed het heel goed voor de eerste allereerste keer als keeper maar de tegenstander was te sterk.
De meeste waren best harde schoten op doel dus moeilijk houdbaar.
We waren met zijn elven maar VCK had er ook elf dus werd er afgesproken dat we 9 tegen 9 zouden spelen.
Dan hadden we maar twee wissels.
VCK kwam geweldig uit de startblokken binnen een paar minuten stonden we al met 3-0 achter.
Daarna kwamen er wel wat kansjes voor SVOD maar bij de rust stonden we al met 8-0 achter.