Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

Mooi weer voor een lekker potje voetbal! Tegenstander is FC Westhoek20 JO11-3. SVOD22 JO11-2 speelt vandaag met Sjoerd, Kay, Lars, Milan, Stan, Thijmen, James, Justin en Florian. Leiders: Robbie en Julian. Robbie is coach vandaag. Verslag: Bastiaan.

1e helft

Binnen 2 minuten een zwak schot van Westhoek op het doel. Goed gepakt door onze keeper Sjoerd. Volledig in control, Westhoek zal met iets beters moeten komen. De boel staat gelijk op scherp! Westhoek speelt duidelijk hoog tempo en 3 minuten later een gevaarlijk schot: 0-1 gemaakt door Westhoek. Met een mooie loopactie zorgt Kay er even later voor dat we weer op de helft van de tegenstander terecht komen. Lars waagt een schot. Een mooie maar helaas op de lat! In de 11e minuut schiet ook Justin op het goal. Goed geprobeerd maar onderschept door de keeper van Westhoek. Kort hierop nog een schot van Lars op het doel maar ook deze komt er helaas niet doorheen. Westhoek blijft druk zetten en probeert het via rechtsbuiten. Florian zit de aanvaller op zijn huid en Westhoek krijgt geen mogelijkheid. SVOD is vervolgens meer op de helft van Westhoek te vinden en moet er alleen nog iets meer doorheen zien te komen. Westhoek probeert iets anders en schiet van lange afstand! Sjoerd ziet hem aankomen en vangt hem keurig op. In de 18e minuut schiet Westhoek nog een keer maar naast. SVOD verdedigt sterk en dat maakt het een stuk lastiger voor Westhoek. Maar helaas: Westhoek lost met 19 minuten in de wedstrijd weer een schot en deze zit: 0-2. SVOD weer in de aanval en Kay lost een hard schot…..oef die vliegt over. Westhoek blijft pushen en schiet op het goal. Gelukkig staat onze keep weer zijn mannetje! SVOD probeert het net voor rust nog een keer. Stan schiet maar mist helaas. 1 minuut later heeft Milan een mooi schot maar de keeper van Westhoek weet hem te houden. Met 0-2 de rust in.

2e helft

Milan staat de 2e helft op keep en Sjoerd gaat het veld op. SVOD is goed bezig en in de eerste paar minuten lost Justin 2 schoten. Helaas allebei mis. Westhoek heeft het misschien wat moeilijker maar geeft SVOD niet veel ruimte. SVOD probeert het even later nog een keer. Goed geschoten maar onderschept door de keep van Westhoek. 8 minuten bezig in de 2e helft en Westhoek scoort 0-3. Westhoek houdt het tempo hoog. Snelle combinaties. Weer een schot op ons goal! Tegengehouden door Milan. Lekker bezig! Kort hierop nog een schot op ons goal. Helaas, ook een goede keep laat wel eens een bal door en we staan met 0-4 achter. SVOD komt hierop snel terug en Lars scoort! 1-4. De vreugde is van korte duur want het doelpunt wordt helaas afgekeurd. Het blijft 0-4. Nog een kwartier te gaan…James lost een goed schot op het goal! Helaas de keeper van Westhoek is wakker en vangt de bal en zorgt ervoor dat deze weer op de helft van SVOD terecht komt. Westhoek schiet en zet de stand op 0-5. 6 minuten voor het einde weet Thijmen een super corner te geven (die weet het hoofd koel te houden!). Hierna volgt een schot van Stan. Helaas…weer de keeper van Westhoek die roet in het eten gooit! De laatste minuten….Ja, het is James die scoort! Een welverdiende 1-5! Want die 0 op de teller ging natuurlijk helemaal nergens over:). In de laatste minuut nog een schot van Lars. Mis maar toch goed geprobeerd! Het blijft 1-5. Goed gestreden en nu nog even lekker rammen met penalties!

Al met al een mooie wedstrijd. SVOD22 en Westhoek waren aan elkaar gewaagd maar SVOD wist zijn kansen net iets minder af te maken. Zoals Robbie de coach zegt: “als je schiet dan schiet je”! Trouwens geweldig om naar Robbie zijn instructies te luisteren. Een topcoach!